Infratechniek diensten

BELANGRIJKE KERNWAARDEN ZIJN KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN BETROUWBAARHEID
RMB Infra & Grondverzet B.V. is een kleine speler in de infratechniek. Hierdoor is de flexibiliteit groot, wat het mogelijk maakt om snel te kunnen schakelen tussen werkzaamheden. Het bedrijf werkt voornamelijk in opdracht van onderaannemers. Tijdens de werkzaamheden wordt er veelal gebruik gemaakt van het materieel van de onderaannemer.


Dienstverlening

De hoofdactiviteiten van RMB Infra & Grondverzet B.V. bestaan uit geleiderail reparaties, het toepassen van (tijdelijke) verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering, onderhoud aan snelwegen, herstellen/repareren van kleine asfaltschades en diverse werkzaamheden op hoogte.


Overige werkzaamheden zijn in overleg mogelijk. Neem hiervoor gerust contact op.

  • Breed inzetbaar
  • Snelle reactietijd
  • Calamiteitenservice
  • 24-uursservice

0345-745035

info@rmb-infra.nl

Tijdelijke verkeersmaatregels

Tijdelijke verkeersmaatregelen

BIJ WERK IN UITVOERING
RMB Infra & Grondverzet B.V. maakt veilig werken langs de weg mogelijk. Naast de benodigde certificeringen, heeft het bedrijf ervaring met gerenommeerde onderaannemers. Vanuit het centraal gelegen Geldermalsen is het mogelijk om snel op de plaats van bestemming te zijn. Dit is naast geplande werkzaamheden, bijzonder handig in het geval van calamiteiten.


RMB Infra & Grondverzet B.V. is in te schakelen voor vrijwel alle diensten op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen. Denk hierbij aan het plaatsen van afzettingen en omleidingen. 

Geleiderailreparaties

Geleiderailreparaties

IN HET GEVAL VAN SCHADE OF ONDERHOUD
In het geval van schade of onderhoud aan geleiderail schakelt u RMB Infra & Grondverzet B.V. in. Een reparatie van een geleiderail segment kan vrijwel direct uitgevoerd worden.


Mede door een slimme planning wordt er getracht zo min mogelijk overlast voor de weggebruiker te zorgen. Zo wordt de veiligheid van zowel weggebruiker als uitvoerder gewaarborgd.

Kleine asfaltschades

Kleine asfaltschades

GATEN, BARSTEN OF ANDERE ASFALTSCHADES
Een beschadiging van het wegdek dient snel en efficiënt gerepareerd te worden. Hierbij proberen wij zo min mogelijk overlast te zorgen voor weggebruikers.


Voor het herstellen van asfaltschades kunnen diverse methoden worden gebruikt. In overleg wordt er altijd geprobeerd om de beste prijs-kwaliteitverhouding te hanteren. Hierbij worden zowel duurzaamheid, alsook overlast en kosten in overweging genomen.

Werkzaamheden op hoogte

Werkzaamheden op hoogte

ONDERHOUD EN REPARATIES
Naast werkzaamheden op de grond, is RMB Infra in te schakelen voor werkzaamheden op hoogte. Onderhoud en reparaties aan verkeerstechnische installaties vallen hieronder. Denk aan de reparatie en/of onderhoud van verkeerscamera’s, verlichting, bewegwijzeringsborden en verkeerssignaleringssystemen. Ook voor onderhoud en het reinigen van tunnels kunt u bij RMB terecht.


Heeft u interesse in de diensten van RMB Infra & Grondverzet B.V.? Neem dan contact op via het  het contactformulier of bel 0345-745035 (ook voor calamiteiten).