Diensten Infra & Grondverzet

BELANGRIJKE KERNWAARDEN ZIJN KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN BETROUWBAARHEID
RMB Infra & Grondverzet B.V. is een jong en dynamisch bedrijf werkzaam in de aanleg en onderhoud van de buitenruimte. Hierdoor is de flexibiliteit groot, wat het mogelijk maakt om snel te kunnen schakelen tussen werkzaamheden. Het bedrijf werkt in opdracht van zowel bedrijven als particulieren. 


Dienstverlening

De hoofdactiviteiten bestaan uit grond en straat werk, (tijdelijke) verkeersmaatregelen, tuinaanleg en onderhoud voor zowel de zakelijke als particuliere klant, snoei en maai werkzaamheden, en de verhuur van vakkundig personeel. 


Overige werkzaamheden zijn in overleg mogelijk. Neem hiervoor gerust contact op.

  • Breed inzetbaar
  • Snelle reactietijd
  • Calamiteitenservice
  • 24-uursservice

06-31063651

info@debruininfra.nl

Tijdelijke verkeersmaatregels

(Tijdelijke) verkeersmaatregelen

BIJ WERK IN UITVOERING
RMB Infra & Grondverzet B.V. maakt veilig werken langs de weg mogelijk. Naast de benodigde certificeringen, heeft het bedrijf ervaring met gerenommeerde onderaannemers. Vanuit het centraal gelegen Geldermalsen is het mogelijk om snel op de plaats van bestemming te zijn. Dit is naast geplande werkzaamheden, bijzonder handig in het geval van calamiteiten.


RMB Infra & Grondverzet B.V. is in te schakelen voor vrijwel alle diensten op het gebied van (tijdelijke) verkeersmaatregelen. Denk hierbij aan het plaatsen van afzettingen en omleidingen. 

Grond en straatwerk - RMB infra en grondverzet

Grond- en straatwerk

ZOWEL VOOR BEDRIJVEN ALS PARTICULIEREN

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van machines, waardoor wij alle soorten grondwerk voor u kunnen uitvoeren.


Onze werkwijze is geschikt voor zowel kleine projecten in opdracht van particulieren maar wij werken ook voor grotere projecten waaronder woning- en wegenbouw.


Mooi en professioneel straatwerk geeft uw woning of bedrijfspand de uitstraling die het verdient. Wij beschikken over de juiste professionals en de juiste machines.


Dat kan zijn voor een particuliere woning of voor gemeentes en overheden en andere instellingen en bedrijven. Wij zijn van verschillende markten thuis. Wij werken voor alle soorten opdrachtgevers en bieden eenieder service en prijs op maat.


Neem vrijblijvend contact op, als u wilt weten wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Verhuur van mens en materieel

Verhuur van mens en materieel

HET JUISTE MATERIAAL VOOR ELKE KLUS

Wanneer u opzoek bent naar tijdelijk personeel bent u bij ons aan het juiste adres.


Ons personeel is voor diverse werkzaamheden in te zetten. Denk hierbij aan kraanmachinisten, tractorchauffeurs, BRL- gecertificeerde medewerkers tbv verkeersmaatregelen en personeel voor divers maai en snoeiwerk.


Daarnaast leveren wij ook de bijbehorende machines ten behoeve van deze werkzaamheden, deze machines en werktuigen zijn ook zonder personeel inzetbaar.

Tuinaanleg  en onderhoud

Tuinaanleg en onderhoud

ZODAT U HEERLIJK KUNT GENIETEN IN UW TUIN

U wilt uw complete tuin van A tot Z aan laten pakken?


RMB Infra & Grondverzet doet dit graag én goed voor u. We zijn gespecialiseerd in het compleet aanleggen van tuinen.


Van het grondwerk, de bestrating en het voorzien van graszoden of kunstgras tot de beplanting én het realiseren van een prachtig tuinhuis, schutting of overkapping.


Al veel tevreden klanten genieten nu van een door ons aangelegde tuin.


Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.