Over RMB Infra & Grondverzet B.V.

BELANGRIJKE KERNWAARDEN ZIJN KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN BETROUWBAARHEID

RMB Infra & Grondverzet B.V., gevestigd in Geldermalsen, is een jong en dynamisch dienstverlener in de GWW-sector. Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgevers.


Wij beschikken over de nodige certificeringen en zorgen oor een veilige uitvoering van de werkzaamheden.


Calamiteitenservice

Onze kernwaarden voeren wij door in de breedste zin van het woord. Naast geplande werkzaamheden, kunt u bij ons terecht voor calamiteiten.


Door onze centrale ligging in Geldermalsen, kunnen wij snel op de plaats van bestemming zijn. Hierdoor kan er snel met de werkzaamheden begonnen worden en kan uitloop voorkomen worden. Dit zorgt voor minder overlast en meer veiligheid, voor zowel weggebruiker als uitvoerder.


Benieuwd wat RMB Infra & Grondverzet B.V. voor u kan betekenen?
Informeer vrijblijvend via ons contactformulier of bel 0345-745035.

  • Breed inzetbaar
  • Snelle reactietijd
  • Calamiteitenservice
  • 24-uursservice

0345-745035

info@rmb-infra.nl

Diensten

Tijdelijke  verkeersmaatregelen

(Tijdelijke)

verkeersmaatregelen

Grond- en straatwerk

Grond- en

straatwerk 

Verhuur mens en materieel

Verhuur personeel

en materieel 

Tuinaanleg en onderhoud

Tuinaanleg 

en onderhoud 

Volg ons op Facebook

ACTUELE FACEBOOK BERICHTEN
8 juni 2021 Gepubliceerd door RMB Infra & Grondverzet B.V.
VACATURE ALERT ???????????????????????? Grondwerker Grond,- Weg,- Waterbouw Wat ga je doen? Ben jij opzoek naar een gevarieerde baan als grondwerker GWW waar je lekker in de buitenlucht aan het werk bent? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature iets voor jou! Als grondwerker GWW verricht jij handmatige graaf- en grondwerkzaamheden en ondersteun jij bij de graafmachine. Je graaft handmatig omdat de betreffende plek voor een machine onbereikbaar is of omdat bepaalde werkzaamheden hierom vragen. Zo ondersteun je bij het sleuven graven, vlakken van sleuven, het leggen van pijpen, kabels en leidingen, het repareren van bestratingen maar assisteer je ook bij de kraanwerkzaamheden. Kortom een vacature waarbij je nooit stil zit en veel samenwerkt met collega's. Wat heb je nodig? Affiniteit met GWW-werkzaamheden; In bezit of bereid tot het behalen van het Basisveiligheid (VCA); Je bent flexibel, stressbestendig en punctueel; Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantvriendelijk. Je komt in een stimulerende werkomgeving terecht, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan. Bij een typische dag worden er problemen opgelost die zich onder de grond bevinden. Kabels, leidingen of rioleringen worden vervangen of gerepareerd en daarbij assisteer jij met het helpen met graven. Geen dag is hetzelfde en dit komt doordat het een veelzijdige functie is zonder vaste locatie. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan zowel via facebook, als telefonisch of via onze website. 0345-745035 info@rmb-infra.nl
23 maart 2021 Gepubliceerd door RMB Infra & Grondverzet B.V.
10 maart 2021 Gepubliceerd door RMB Infra & Grondverzet B.V.
Bij verschillende werkzaamheden, hoort verschillende kleding! Deze mannen informeren buurtbewoners en weggebruikers over de situatie ter plaatse. En zij zijn te herkennen aan hun opvallende fluor gele jas. ????