Over RMB Infra & Grondverzet B.V.

BELANGRIJKE KERNWAARDEN ZIJN KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN BETROUWBAARHEID
RMB Infra & Grondverzet B.V., gevestigd in Geldermalsen, is een (kleine) dienstverlener in de GWW-sector. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in- en rondom de verkeersinfrastructuur. We werken voornamelijk voor onderaannemers, in opdracht van wegenbouwers. Hierbij maken wij veelal gebruik van het materieel van de onderaannemer. Uiteraard beschikken wij over de nodige certificeringen en zorgen wij voor een veilige uitvoering van de werkzaamheden.


Calamiteitenservice

Onze kernwaarden voeren wij door in de breedste zin van het woord. Naast geplande werkzaamheden, kunt u bij ons terecht voor calamiteiten.


Door onze centrale ligging in Geldermalsen, kunnen wij snel op de plaats van bestemming zijn. Hierdoor kan er snel met de werkzaamheden begonnen worden en kan uitloop voorkomen worden. Dit zorgt voor minder overlast en meer veiligheid, voor zowel weggebruiker als uitvoerder.


Benieuwd wat RMB Infra & Grondverzet B.V. voor u kan betekenen?
Informeer vrijblijvend via ons contactformulier of bel 0345-745035.

  • Breed inzetbaar
  • Snelle reactietijd
  • Calamiteitenservice
  • 24-uursservice

0345-745035

info@rmb-infra.nl

Diensten

WERKZAAM IN EN ROND DE VERKEERSINFRASTRUCTUUR

Tijdelijke  verkeersmaatregelen

Tijdelijke

verkeersmaatregelen

Geleiderail reparaties

Geleiderail
reparaties

Kleine asfaltschades

Kleine
asfaltschades

Werkzaamheden op hoogte

Werkzaamheden
op hoogte

Volg ons op Facebook

ACTUELE FACEBOOK BERICHTEN
9 September 2020 Gepubliceerd door RMB Infra & Grondverzet B.V.
Afgelopen dagen bezig geweest in Wadenoijen met het uitgraven van een fundering voor een aanbouw en tevens het terras uitgegraven. Aannemersbedrijf Jaap de wit, dank voor deze opdracht! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!
4 September 2020 Gepubliceerd door RMB Infra & Grondverzet B.V.
Wij hechten veel waarde aan een nette uitstraling & een goede zichtbaarheid langs de weg, Daarom zijn onze harde werkers vanaf nu allemaal te herkennen aan onderstaande outfit ????
30 August 2020 Gepubliceerd door RMB Infra & Grondverzet B.V.
Uit waardering voor onze harde werkers organiseerden we dit weekend ons bedrijfsuitje. Onder het motto; gelukkig hebben we de foto's nog, hieronder een kleine impressie van deze geslaagde dag! De volgende keer ook aanwezig zijn? Bekijk gerust onze website: rmb-infra.nl We hebben nog openstaande vacatures!