Over RMB Infra & Grondverzet B.V.

BELANGRIJKE KERNWAARDEN ZIJN KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN BETROUWBAARHEID
RMB Infra & Grondverzet B.V., gevestigd in Geldermalsen, is een (kleine) dienstverlener in de GWW-sector. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in- en rondom de verkeersinfrastructuur. We werken voornamelijk voor onderaannemers, in opdracht van wegenbouwers. Hierbij maken wij veelal gebruik van het materieel van de onderaannemer. Uiteraard beschikken wij over de nodige certificeringen en zorgen wij voor een veilige uitvoering van de werkzaamheden.


Calamiteitenservice

Onze kernwaarden voeren wij door in de breedste zin van het woord. Naast geplande werkzaamheden, kunt u bij ons terecht voor calamiteiten.


Door onze centrale ligging in Geldermalsen, kunnen wij snel op de plaats van bestemming zijn. Hierdoor kan er snel met de werkzaamheden begonnen worden en kan uitloop voorkomen worden. Dit zorgt voor minder overlast en meer veiligheid, voor zowel weggebruiker als uitvoerder.


Benieuwd wat RMB Infra & Grondverzet B.V. voor u kan betekenen?
Informeer vrijblijvend via ons contactformulier of bel 06 - 1001 32 01.

  • Breed inzetbaar
  • Snelle reactietijd
  • Calamiteitenservice
  • 24-uursservice

06 - 1001 32 01

info@rmb-infra.nl

Diensten

WERKZAAM IN EN ROND DE VERKEERSINFRASTRUCTUUR

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdelijke

verkeersmaatregelen

Geleiderail reparaties

Geleiderail
reparaties

Kleine asfaltschades

Kleine
asfaltschades

Werkzaamheden op hoogte

Werkzaamheden
op hoogte

Volg ons op Facebook

ACTUELE FACEBOOK BERICHTEN
5 februari 2020Gepubliceerd doorRMB Infra & Grondverzet B.V.
Afgelopen dagen hebben we deze voortuin onder handen genomen. De riolering vernieuwd en de tuin afgegraven. Nu de nieuwe bestrating er nog in, dan kan deze tuin kan er weer jaren tegenaan! Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op!
23 januari 2020Gepubliceerd doorRMB Infra & Grondverzet B.V.
Kraanmachinist gezocht!! Ben jij multifunctioneel inzetbaar en kan jij als geen ander werken met een mobiele (rups) kraan? Wordt jij graag ingezet op uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw en heb jij de nodige ervaring om een team op sleeptouw te nemen? Dan is de functie als Kraanmachinist GWW op jouw lijf geschreven. Als Kraanmachinist GWW voer je de volgende werkzaamheden uit: Inmeten, graven en dichten van sleuven; Graafwerk voor riolering, watergangen en kabelaanleg; Grondwerk & Wegenbouw; Voorbereidingen voor straatwerk; Klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen. Wat heb je nodig? B(E)-rijbewijs; Enige jaren werkervaring als kraanmachinist in het grondwerk; Ervaring met GWW-werkzaamheden; In bezit of bereid tot het behalen van het diploma Basisveiligheid (VCA); Je bent flexibel, stressbestendig en punctueel; Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantvriendelijk. Je komt in een stimulerende werkomgeving terecht, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan. Bij een typische dag worden er problemen opgelost die zich onder de grond bevinden. Kabels, leidingen of rioleringen worden vervangen of gerepareerd en daarbij wordt jij geassisteerd door grondwerkers die jou helpen met graven. Geen dag is hetzelfde en dat komt omdat het een veelzijdige functie is met geen vaste locatie. Neem contact met ons op via:Info@rmb-infra.nl Of bel naar: +316-10013201 +316-31063651
20 december 2019Gepubliceerd doorRMB Infra & Grondverzet B.V.
Vandaag plaatsten we 70 meter aanrijdbeveiliging om een bedrijfspand, tevens de laatste klus van dit jaar! Namens het gehele team van RMB fijne feestdagen gewenst!